Bangårdsterrassen Trygga Hem i Höör – snart börjar uthyrningen

Det är många som visat intresse för trygghetsboendet Bangårdsterrassen och det har blivit dags för alla att bestämma vilken eller vilka lägenheter de kan tänka sig att hyra. Därför ber vi dig att informera oss om dina önskemål senast den 26 juni. Efter det kan vi börja fördela lägenheterna efter de svar som kommit in. Vi räknar med inflyttning i juni 2022.

Så här gör du:

  1. Bestäm först vilken typ av lägenhet du är intresserad av. Lägenheternas storlek, planlösning och hyresnivå finns i Trygga Hem broschyren (sidorna 18–25).
  2. Är ni två som flyttar in tillsammans måste en i hushållet ha fyllt 65 år vid inflyttning.
  3. Använd blanketten för dina önskemål. Ange om du helst vill ha en 2:a, 3:a eller en vindsvåning (stor 3:a). Markera ditt förstahandsval med 1.
  4. Vi behöver dina önskemål senast 2020-06-26. Ditt svar är inte bindande.
  5. Vi fördelar lägenheterna efter önskemål och lottning. Har flera personer samma typ av lägenhet som förstahandsval är det lotten som får avgöra.

Det här händer efter att du gjort ditt val

Vi samlar alla inkomna svar och fördelar lägenheterna efter önskemål och lottning. Alla ansökningar inkomna senast 26 juni behandlas likvärdigt. Efter sommaren hör vi av oss igen. Du får då ett erbjudande om lägenhet eller veta om du står som reserv efter lottning. Då får du också en personlig genomgång av eventuell lägenhet och veta vad som händer härnäst. Därefter tecknar vi hyreskontrakt löpande. Avstår någon från erbjudandet om lägenhet går det vidare till nästa person i lottad turordning. Hyreskontraktet är juridiskt bindande och innebär att vi reserverar en lägenhet tills det är dags för inflyttning. I samband med tecknade av hyresavtal ansöker du om medlemskap i den kooperativa
hyresrättsföreningen. Avgiften på 100 kronor återbetalas om du lämnar föreningen och säger upp ditt hyresavtal. Är ni två i hushållet och båda står för hyreskontraktet ska båda ansöka om medlemskap.

Tidplan

Lägenhetsönskemål 15–26 juni

Erbjudande om lägenhet augusti månad

Uthyrning september månad

Inflyttning juni 2022

Vänliga hälsningar
Kooperativa hyresrättsföreningen
Trygga Hem i Höör

Nyhet

Gå till nyhetsrum