Bostäder på gång

Tjuvkika på din framtid!

Klart du ska trivas och ha en enkel vardag, välj då att bosätta dig i Höörs nya stadsdel!

Nära till naturen och nära hem på en och samma gång

Vill du bo i villa, radhus, bostadsrätt, hyresrätt eller seniorboende? Det spelar ingen roll vilket du väljer för på Maglehill finns alla och vi vill att du ska trivas oavsett boendeform. Runt knuten finns dessutom såväl rådjur som rovfåglar och katter som jagar – vilket ger känslan av att befinna sig ute på landet trots att du bara har några minuters gångväg till centrala Höör.

Villa

Småstadens vardagsrum kanske du skapar just i din trädgård! Höörs kommun har, innan sommaren 2023, 30 säljklara villatomter. Tomterna är norr om Maglesätevägen och kommer att ligga på området som heter Maglehill Väst. Bli en av dem som bosätter sig i kommunens nya stadsdel.

Lägenhet

Ett ypperligt läge att flytta till eftersom du har nära till naturen och samtidigt nära till jobb och storstad. Stadsdelens läge förenklar ditt livspussel och ger dig livskvaliteter!

Bostadsrätter

Är du intresserad av att bosätta dig i en bostadsrätt? Då ska du vända dig till Förstaden AB som just nu bygger 45 lägenheter i totalt tre byggnader. Bostadsrätterna som byggs är tvåor på 55 m2 eller treor på 80 m2 och 90 m2.

Hyresrätter

Är hyresrätt det du letar efter? Förstaden AB bygger två flerbostadshus med totalt 35 lägenheter i två huskroppar. Hyresrätterna består av tvåor och treor.

SÄBO

Vill du bo i ett särskilt boende för äldre (SÄBO)? Då har du hittat rätt, för Höörs Fastighets AB bygger just nu 56 lägenheter.

Radhus och kedjehus

Du är intresserad av ett radhus, härligt! Det planerar vi för i denna stadsdelen. Än har vi inga klara planer för denna boendetyp, men de kommer! Så håll utkik!